суботу, 5 вересня 2020 р.

Ковідоборське.

Для тих, в кого проблеми з інглішем резюмую:

CDC - Центр з контролю та профілактики захворювань США - інформує.

Загальний коефіцієнт летальності COVID-19 (число смертей, поділене на підтверджені випадки), складає близько 0,25% для пацієнтів молодших 50 і майже 16% (в 63 рази вище) - для пацієнтів старших за 64.

Показник летальності "середній по палаті" складає 3%. показники між дорослих коливаються від 0,07% - для пацієнтів пізнього підліткового віку, і 20-29% - для пацієнтів 85 років і старших. Средній вік померлих - 79 років. Така залежність між віком та летальним ризиком пов'язана з уже наявними супутніми захворюваннями у пацієнта, - це вікові захворювання. Суперштам грипу-19 лише наближає смерть у тих, хто й так помер би за пару років.

Ці розрахунки включають лише підтверджені випадки COVID-19, і з огляду на те, що багато інфікованих ніколи не зверталися до медичних закладів, хворіючи "на ногах" (як я, приміром, на початку лютого цього року, на роботі мені відгулів не дали, тому вся контора пересопливила після мене теж "на ногах" у наступні два тижні) і, звісно, за медичною допомогою не зверталися, то їхню кількість ми вже не встановимо ніколи.

Оскільки дослідження антитіл проведені в CDC припускає, що співвідношення загального числа інфекцій до підвтерджених випадків складає 10:1, то фактична смертність також передбачається нижчою у відповідності до цього ж співвідношення - 10:1.

Зауважу, що смертність від сезонного грипу складає 0,1%. Висновки висновуйте самі.

Ковідоборство увійде до майбутніх підручників лоховодства разом з такими яскравими випадками як акції МММ та партія "Слуга Народа" чи дешевий газ Бойка. І не варто дивуватися тому, що така кількість народу виявляється феєричними ідіотами, котрі й далі з віслючою впертістю несуть єресь зі щирим здивуванням - "ви шо телевізора не дивитесь"?

Іслюстрацію вам, шоби не переплутали.


Немає коментарів:

Дописати коментар