неділю, 22 квітня 2012 р.

Промова Брейвіка перед Суддями.

Узяв переклад у Боживу, і після невеличкої вичитки та редагування пощу його у себе.

************************************************************************************

Я стою тут, як представник норвезького, європейського, антикомуністичного та антиісламського опозиційного руху: Норвезько-Європейський Рух Опору. А так само, як представник Тамплієрів.

Я промовляю від імені багатьох норвежців, скандинавів, європейців, які не хочуть бути позбавлені своїх прав, як корінного етносу, не хочуть бути позбавлені культурних та територіальних прав.

Норвезькі ЗМІ, прокуратура стверджували і продовжують стверджувати, що причини, з яких я провів свою акцію самозахисту 22/7 криються в моїй особистості. Неодноразово писалося, що мої дії були абсолютною випадковістю, що я жалюгідний і злісний невдаха, який не має ніяких цілей, ніякої гідності і якому зовсім не можна довіряти … Так само, неодноразово говорилося, що я брехун, що я аморальний тип, божевільний, що мене треба ізолювати, як втім і інших націоналістів і консерваторів у Норвегії. Вони намагалися сказати, що я втратив роботу, що в мене комплекси, що я взагалі ні з ким не контактував, що я жорстока і божевільна людина, що цим вчинком мав намір привернути увагу до своєї персони. ЗМІ та прокуратура стверджували, що я хворий нарцисизмом, що я антисоціальний психопат, що я страждаю від різних фобій, які й привели мене до такого кроку. Більше того, дійшло до того, що про мене написали, що між мною і моєю матір’ю був інцест, що я жалюгідний убивця дітей, хоча мною не була застрелена жодна людина молодша чотирнадцяти років, стверджували також ті самі ЗМІ, що я гомосексуаліст, педофіл, боягуз, некрофіл расист і соціопат. Фашист, нацист, сіоніст і анархіст одночасно. Дійшло навіть до того, що ЗМІ стверджували, що мій IQ нижче 80 пунктів….

Я, зізнаюся, не здивований цими характеристиками. Але більшість людей, я сподіваюся, чудово розуміють, що це брехлива пропаганда, яка межує з комедією або навіть з абсурдом. Важливо інше: чи всі розуміють причину того, що журналісти, прокурори, культурна еліта, редактори газет і журналів, продовжують мене висміювати, знущатися і брехати про мене. Відповідь проста. Я зміг реалізувати прекрасний план бойової операції, перший з часів Другої Світової війни. Вони всі мене висміюють бо бояться, в них говорить страх, тому що войовничі націоналісти можуть нанести непоправної шкоди їхній власної ідеології «культурного марксизму» і мульткультуралізму. І вони зроблять все від них залежне, щоб не допустити цього.

Вони демонізують мене і моїх революційно налаштованих братів і сестер, ми всі їхній найгірший у світі кошмар. Але я дуже сподіваюся, що націоналісти і «культурні консератори» не дадуть себе обдурити і не піддадуться на гачок цієї брехливої пропаганди.

Я буду продовжувати розповідати і почну, мабуть з того, що відбулося після Другої Світової Війни в Європі, де Норвегія і Західна Європа не мали демократії, як такої. Я навіть не беруся порівнювати ситуацію з демократією в Європі після Другої Світової Війни з міжвоєнного періоду. Свобода висловлювання поглядів у Норвегії, та й у Європі – це поняття без реального змісту. Норвегія і Європа майже повністю пригнічені і в наших країнах панує справжня диктатура.

Але що сталося в міжвоєнний період, між Першою і Другою Світовими війнами? Гітлер прийшов до влади. Була демократія в Європі і націонал-соціалісти прийшли до влади, це і є причина того, що «культурні марксисти» і ліберали не хотіли вводити в європейських країнах справжню демократію і свободу слова.

«Культурні марксисти» і ліберали постаралися відтіснити націоналістів і консерваторів від влади, тому що вони відчувають страх, що до влади може прийти новий Гітлер і почне Третю Світову війну.

Те, що сьогодні ви називаєте демократією не що інше, як ліберально-культурно-марксистка диктатура.

«Культурний марксизм», який переважає в Норвегії і взагалі в Європі, піднявся на небувалу висоту саме після Другої Світової війни, присвоївши собі роль переможця і спрямовуючої сили людського прогресу в цілому. Новою ідеологією «культурного марксизму» став мультикультуралізм, по суті справи, заборона на будь-яку критику на адресу тих, хто сповідує ці ідеологічні установки. Початок був покладений після сорок п’ятого року, і дуже яскраво всі ці принципи проявилися під час комуністичних бунтів у 1968 році, про що докладніше я скажу трохи далі.

Націоналізм і «культурний консерватизм» звалилися після Другої світової війни. На жаль в Європі не було свого Маккарті, який міг би зупинити проникнення марксистів в засоби масової інформації та в освітні установи. Чим марксисти і користувалися як тільки могли. Проникнення також в ряди соціал-демократичного руху з тим, щоб підпорядкувати його собі, але найефективнішим способом приходу до влади в Європі був все таки шлях через освітні установи: школи, інститути, університети … І це відбулося не тільки в Норвегії, але по всій Європі. Так звана революція 68 року відбулася саме тому, що ще були в Європі сили антикомуністичного характеру, які перешкоджали проникненню марксистів в освітні установи. Ті, хто як Маккарті, намагалися перешкоджати цьому процесу. Але проблема в тому, що Маккарті був сам по собі дуже помірним. У якийсь момент він пропонував депортувати всіх марксистів в Радянський Союз, та, на жаль, цього не зробив.

Установи освіти та культури були легкою мішенню для марксистської інфільтрації у нас в Європі.

І поступово в Європі встановився новий баланс сил, який і привів нас усіх до сьогоднішніх результатів: ліберальна буржуазія зосередилася на контролі за економікою, а марксисти почали контролювати освіту і культуру, але проблема в тому, що ці ж самі марксисти зараз намагаються щосили контролювати й економіку.

Деконструкція старої, традиційної системи, мабуть ключовий момент. Марксистська реформа культури, фемінізм, знищення церкви, сексуальна революція: ось кілька причин, які лежать так само в основі революції «68». В результаті всього цього влада в Європі поступово перейшла до рук лівих, сталося падіння і перегляд моральних норм і цінностей, було поставлено зовсім інший вектор соціально-політичного розвитку країн Європи.
В результаті в Норвегії була встановлена справжня соціалістична система, в якій право на все мають тільки жертви - жертви насильства, жертви влади і чим більшою жертвою ви є, тим більше можете отримати від тієї ж держави.

У такій ситуації націоналісти і «культурні консерватори» виявилися за бортом, виявилися абсолютно безсилі. Консервативний критик сказав в 1968 році: “Марксисти більше піклуються про культуру, а ось ліберали більше думають про економіку.” І він має рацію….

Але це привело, я повторюся, до диктатури марксистів над сучасним суспільством.

Та ми маємо право поставити два дуже важливих питання політикам, журналістам, вченим і громадським діячам.

Перше питання: Чи вважаєте ви недемократичним, що норвезький народ ніколи не мав можливості провести референдум про перетворення країни в поліетнічну і полікультурну держава?

Хіба недемократично звертатися до власних громадян за порадою?

Друге питання: чи демократично, що ви ніколи не запитали у громадян власної країни чи готові вони вітати у себе вдома африканських і азіатських біженців, більш того, перетворювати корінних громадян в меншість у своїй власній країні?

Але і це не є проблемою…

Опитування, проведені Frank Aarebrot показують, що 60—70 голосів отримує правляча партія в нашій країні. Дивно це? Чи дивно те, що тільки один зі ста журналістів виступає проти лівих? Відповідь, як не дивно дуже проста: майже всі викладачі на факультеті журналістики в Університеті івОсло сповідують марсксистські погляди. Цікаво, чого ж вони можуть навчити студентів? Відповідь, як мені здається, зайва. Як мені здається, у всіх європейських ЗМІ повинна бути певна квота, щоб у пресі зберігався баланс між лівими і правими силами.

Погляньмо на наших сусідів: Великобританія. Опитування в цій країні показали, що 69% громадян бачать проблему в еміграції, або ж вважають її дуже великою проблемою. (Джерело надано). Інше дослідження показує, що 70% британців незадоволені політикою мултікультуралізму та ісламізації країни. Останнє з досліджень показує, що три з п’яти британців (70%) переконані, що життя у власній країні стало неблагополучним саме в результаті мультикультуралізму (Джерело The Times за лютий 2010 року)…..

(Суддя перебиває підсудного, але через деякий час Брейвік продовжує).

…. Все це тільки частина прикладів які показують, як мусульмани, ліві ліберали і марксисти контролюють процеси мультикультуралізму, називаючи незгодних з цими процесами расистами або ще гірше — фашистами, фанатиками і ісламофобами. 70% британців вважають, що їхня країна стала неблагополучною в результаті мультикультуралізму, а скільки людей вважають так само в Німеччині, Франції, Швеції, або у нас у Норвегії?

Близько 30% європейців виступають проти політики «мульти-культи», але це не якась організація, це просто громадяни. У нормальній демократичній державі були б ЗМІ, які відображали б і точку зору цих самих 30% населення, але у нас в Європі всі 100% ЗМІ прихильники мультикультуралізму!

Це нормально?

Немає ніяких підстав стверджувати, що у нас демократія, тому що всі наші державні інститути, школи, університети пронизані, просякнуті мультикультуралізмом і «культурним марскизмом». Все більше і більше консерваторів і націоналістів усвідомлюють, що демократична боротьба не має більше сенсу, Її неможливо виграти, коли немає реальної свободи слова, і усвідомлення цього прийде в найближчі десятиліття, тоді, можливо, відбудеться світова революція.

Те, що відбувається зараз в Європі – це справжня тиранія. Несправедливість, яка привела до того, що я і мої товариші втратили віру в демократію і вирішили стати «войовничими націоналістами».

Люди, які називають мене жорстоким, злим абсолютно не розуміють різниці між злом і жорстокістю. Жорстокість – це не обов’язково зло. Щоб говорити про зло, ви як мінімум повинні знати щось про наміри людини і її мотиви. Так само неграмотно говорити про жорстокість, як звинувачувати в жорстокості американських військовослужбовців під час Другої Світової Війни, за те що на голови 300 000 японців скинули атомні бомби.

Вони це зробили не тому що були дуже злі або жорстокі, не тому що не були сильні або у них були комплекси, а тому що у них був вибір: пожертвувати трьома сотнями тисяч життів цивільного населення, або поховати згодом, можливо, мільйони солдатів і цивільних осіб . Методи, які використовували американці, можна назвати жорстокими, але це було аж ніяк не зло. Тут та ж сама ситуація. Якби ми за допомогою демократичних інститутів змогли зупинити ісламізацію, іміграційнную політику, демонтаж наших культурних цінностей, колонізацію нашої країни, допомогти знищити мультикультурну ідеологію, то відстріл 70-ти осіб не відбувся б, а так цим вчинком я зробив у це свій внесок. Адже якщо не зупинити ці процеси зараз, то ми можемо втратити нашу країну, ми опинимося на порозі громадянської війни, якої ніколи не знала Норвегія і тоді ми втратимо сотні тисяч мирних громадян, а не тільки 70 осіб….

Я абсолютно впевнений, так само, як і інші «войовничі націоналісти», що якщо ми зможемо зупинити мультикультурний експеремент над Європою, то ми врятуємо сотні тисяч життів громадян європейських країн, а може й мільйони життів. І у нас не так багато часу, щоб сидіти і просто чекати, коли ж ситуація зміниться, ми не можемо чекати двадцять, тридцать, сорок років, ми не можемо чекати, доки етнічні норвежці опиняться в меншості. І тому не можна мене, нас, звинувачувати в жорстокості та злі. Якщо є зло, то це соціал-демократи, які щодня, щогодини займаються систематичною деконструкцією європейської культури та європейського етносу.

Соціал-демократи вирішили повністю змінити нашу країну і Західну Європу, зробити їх багатонаціональними і мультикультурними суспільствами, навіть не питаючи свої народи через референдуми. Адже ця політика призведе до великих потрясінь, і наслідки можуть бути дуже криваві. Єдине, що повинно дивувати Норвегію і Європу, так це те, чому подія, подібна до 22/7, не сталася набагато раніше. Поступово Норвегія і Західна Європа «балканізується» і у нас, тут будуть події, подібні тим, що на Балканах. І запитай ви мене, чи повторив би я свій вчинок, моя відповідь однозначна: так повторив би! Тому що злочин, що здійснюється соціал-демократами проти свого народу і проти своєї культури куди страшніший, ніж мій…

І якщо мій вчинок називають варварством, то невелике варварство необхідне, щоб зупинити варварство куди більше за своїми масштабами.

«Культурні марксисти» соціал-демократи після Другої Світової Війни сотні раз мали можливість змінювати політику, вектори розвитку держави, але вони цього не робили. Вони вважали за краще через систему освіти і ЗМІ «розм’якшити мізки» власним громадянам, переконати нас в тому, що мульткультуралізм, втрата власної ідентичності – це нормально.

Тому дуже багато підприємств і бізнесових структур вносять тепер свої пожертви, які йдуть на виховання майбутніх політичних активістів, які й далі будуть проводити політику мультикультуралізму, такі ж зібралися і на острові Утойя. Присутні там більше нагадували учасників руху «Hitlerjugend», там перед ними, 20 липня, виступав кілька годин поспіль, один з найбільш одіозних комуністів країни.

(Некоректна частина, в якій Андреас Брейвік говорить про конкретних людей).

Перш ніж продовжити, я хочу згадати слова Джона Стюарта Мілля: «Людина може заподіяти зло іншим не тільки своїми діями, але й через своє небажання діяти. І в обох випадках вона несе відповідальність за завдану їм шкоду».

Всі політичні активісти, які виступають від імені «культурного марксизму» і є провідниками мультикультуралізму повинні нести відповідальність за свої дії в майбутньому, але ми цю ціну платимо вже зараз. І те, що мене називають терористом, вбивцею, злодієм не дивно. Я писав про те, що така поведінка збоку провідників мульти-культи очікувана ще до початку операції. І мене чекає в’язниця, можливо на все моє життя, але це зовсім мене не лякає, тому що ми всі живемо у в’язниці, я народився у в’язниці, у в’язниці, де немає ніякої можливості проявити себе політично, де немає свободи слова, у в’язниці, де я змушений був дивитися, як мій власний народ, етнос і культура поступово зникають, їх розбирають по шматочках, і роблять це все марксисти і ліві ліберали.

У цій в’язниці якщо ви смієте критикувати сформовану систему, то вас публічно принижують, висміюють, дегуманізують, навішують ярлики … Ця в’язниця називається Норвегія.

І яке має значення, чи замкнений я в одиночній камері, або ж перебуваю на «свободі»? Я все одно перебуваю у в’язниці…

Давайте заглянемо в останню доповідь Статистичного Управління Норвегії і ми побачимо там, що імігранти стануть більшістю в моїй країні у 2040 році. Але насправді дані наводяться в цій доповіді помилкові, можна сказати брехливі. Вони вводять нас в оману. В цій доповіді практично немає інформації про взаємини між норвежцями, крім усього іншого, при підготовці доповіді навмисно виключили з обстежуваних груп всіх азіатів, африканців і громадян інших країн Північної Європи. Крім того укладачі цієї доповіді навмисно випустили з виду третє покоління імігрантів, нелегальних імігрантів, дітей із сімей, де один з батьків виходець з Азії та Африки чи Близького Сходу. Цей звіт був замовлений мультикультуралістами і мета доповіді — приховати той факт, що корінні норвежці будуть меншиною в Осло вже через п’ять років.

Це станеться!

Ця ж статистика показує, що 47% новонароджених в Осло не є етнічними норвежцями. Інше дослідження показує, що корінні норвежці в деяких школах становлять меншість серед першокласників.

Багато хто хоче уявити, що ультранаціоналісти, такі, як я, хочуть створити терористичний режим. Це брехня!

Я підтримую японську і південнокорейську культурні моделі, не більше і не менше. І що, Японія і Південна Корея є страшні терористичні режими?

Ні, це не так!

Це високі технології і монокультурні країни. Ці держави довели, що можуть бути дуже успішними і без масової іміграції і тим більше без розмивання національної культури і традицій. Модель цих двох держав на даний момент — найдосконаліша система з усіх політичних моделей.

У нас в Європі все навпаки, ми позбавили наших громадян робочих місць, перенісши виробництва в Азію, наші марксисти і ліві зосередили всю політику на соціальному забезпеченні громадян..

(Суддя квапить Брейвіка, щоб він закінчував швидше, Брейвік каже, що зачитав тільки шість сторінок з тринадцяти і судді це не подобається. Брейвік наполягає на тому, що йому необхідно зачитати все до кінця, тому що це і є його основою, базисом його захисту).

…Лідер норвезьких консерваторів у 70-х — 80-х роках минулого століття Б’єрн Бенко говорив: «Етнічно однорідне суспільство – гармонійне суспільство». І якщо суспільство культурно і етнічно розколоте, то виникає відсутність довіри між громадянами, цього ніколи не подолати, це не тільки впливає на взаємодію між різними групами, але в кінцевому підсумку призводить до конфронтації. І це відбувається на наших очах.

Прикладом може служити іслам, який домінує і в Норвегії, і в Європі. Європейські ліві політики, вчені, журналісти вже заявляють, що переважна більшість мусульман – мирні громадяни і давно відмовилися від насильства. Але це просто брехня і пропаганда! Коран і Хадіси вимагають від кожного мусульманина, щоб він йшов по шляху джихаду. 25% мусульман, котрі проживають у Британії, виправдали теракти в Лондоні 7/07 тим, що війська НАТО знаходяться в Афганістані. І звичайно ж 40% мусульман в Англії виправдовують теракти в Нью-Йорку, коли загинули три тисячі людей! Це показує інше дослідження проведене ще в 2006 році.

Брехня в тому, що мусульмани відмовилися від насильства, але наша Партія Праці (правляча партія в Норвегії — pavel_slob), журналісти, вчені, політики, політичні коментатор знають про це, та свідомо не надають значення цим фактам, або взагалі вважають їх помилковими. Таким чином ми наочно бачимо, як наші норвезькі і європейські ліві співпрацюють з ісламістами заради продовження полікультурного експерименту. Я можу тут навести кілька підтверджень, але ще більше їх можна знайти в різних дослідженнях…

Слабкі і розрізнені етнічні групи приводять до слабкої культури. Етнічна група є основою будь-якої культури, а те, що відбувається у нас, інакше ніж розмиттям цієї самої етнічної групи, назвати не можна. Це ясно видно на прикладі Осло та інших європейських міст, де іслам починає домінувати дедалі більше. Мусульманські анклави ростуть в Європі швидко, як ракова пухлина, поки в один прекрасний день іслам не стане домінуючою силою.

Невже це так важко зрозуміти?

І найголовніше надбання нашого народу: свобода і незалежність завжди і безпосередньо була пов’язана з цілісністю нашої норвезької етнічної групи. Ця цілісність лежить і в серці нашої культури, і в той же час, як виявляється, ця етнічна цілісність дуже крихка.

І за останні шістдесят років ліві та марксисти розібрали по цеглинці те, що створювалося протягом сотень років, що дбайливо охоронялося і плекалося: культура, ідентичність, наша релігія, свобода і незалежність, все це за останні шість десятиліть було знищено…

(Суддя знову перериває підсудного, хоча він каже очевидні речі, суддя вимагає від підсудного стислості, на що Брейвік заперечує, що не може захищати себе якщо не пояснить причин, які привели його до того, що він зробив 22/7. Адвокат підсудного наполягає, що Брейвік повинен дочитати свою промову до кінця..).

— Дякую Ваша Честь, я продовжу.. Зараз у нас в Норвегії виникає демографічна проблема, коли більшість народжених в Норвегії – це мусульмани, в кінцевому підсумку нас спіткає та ж доля, що і християн у Лівані. Ливан колись був християнською країною, в 1911 році християн в Лівані було 80% населення, з тих пір пройшло багато часу демографічна ситуація змінилася і зараз Ліван перетворений на мусульманську державу з християнським меншістю… Христинська меншість зазнає переслідувань у Лівані, постійно піддається нападкам і агресії з боку мусульман і складає тепер не більше 25% від населення країни.

І ось ми підходимо до ще однієї важливої проблеми – це ісламізація Європи. Чим більше мусульман в країнах Європи, тим більшим стає список їхніх вимог до корінних жителів і влади країн: це і халяльна їжа в магазинах, окремі кладовища та окремі басейни, щоб банки діяли за ісламськими традиціями, введення шаріатських судів в країнах Європи, окремих шкіл, вивчення арабської, окремі дитячі садки, але все це фінансується не тільки за рахунок ісламських країн, таких, як Саудівська Аравія, але й Норвегія теж платить за «ісламські задоволення».

Саудівська Аравія з 2007 року витратила 600 мільярдів доларів на ісламізацію Європи, Канади, Австралії та Америки. Це і будівництво 1500 мечетей, 202 ісламських коледжів, 210 ісламських культурних центрів…

Журналісти та коментатори стверджують, що я дозволив муллі виступити на стороні захисту, щоб він підтвердив, що йде війна між ісламом і європейською цивілізацією, звичайно ж усі коментатори в один голос стверджують, що це марення сивої кобили, але проте ж, більшість мусульман вважають так само, як я! Більшість мусульман по всій Європі. У мене є безліч підтверджень цьому з відкритих джерел. Так, з дослідження, проведеного в Німеччині, 56% мусульман цієї країни вважають, що йде війна між ісламом та Європою, так що марення несу не я, а саме політичні коментатори…

Лідер египетських «Братів – Мусульман» вже заявив, що в Єгипті буде побудована держава саме на принципах шаріату, що не існує ліберальних або світських мусульман, є тільки іслам.

І ось наші європейські мультикультуралісти відкрили двері наших країн послідовникам ісламу, понад тридцять мільйонів мусульман зараз проживає в Європі, 150 тисяч з них тільки в Норвегії. З 1960 року, коли перші мусульманські імігранти потрапили в країну, ними донині були згвалтовані 90000 норвезьких жінок, багато були піддані груповому згвалтуванню, дехто покінчали життя самогубством… Більше трьохсот тисяч хлопчиків і дівчаток, чоловіків і жінок піддавалися насильству з боку мусульман за цей час. Починаючи з 1960 року сотні норвежців були вбиті мусульманами.

Все це є злочинами проти норвезького народу і велика частка відповідальності лежить на Норвезькій Робітничій Партії – Партії Влади.

Крім цього ми бачимо, що норвежці, корінні жителі цієї країни, тікають з районів, де поселяються мусульмани. Ці райони перестають бути безпечними для проживання…

І причина всього цього в тому, що наша правляча партія відкриває мусульманам всі шляхи в нашу країну. І маренням звичайно ж є заяви багатьох норвезьких політиків про те, що мусульмани хочуть інтегруватися, стати повноправними членами нашого суспільства. Навпаки! Мусульмани зневажають наше суспільство, нашу культуру, наші звичаї і нашу мову. Більшість з них хочуть власної автономії в Європі: шаріат і самоврядування. Це стосується багатьох міст в Норвегії і в Європі, зокрема Лондона і Парижа, Берліна і Марселя…

Якщо подивитися на ситуацію у світі в цілому, то там, де мусульмани стають більшістю, там вони починають вимагати своєї культурної та релігійної автономії. Це відбулося в Індії, Лівані, відбувається в Ізраїлі, на Філіпінах, півдні Таїланду, у західному Китаї. Немає жодної країни в світі, де б мусульмани жили у злагоді з народом, який їх прийняв. І чим тоді наша війна, корінних народів Північної Європи, проти мусульман відрізняється від війни, яка ведеться в Тибеті проти Китаю або боротьби за незалежність корінних жителів корінними жителями Болівії?

Ми тут живемо від початку світу і це саме наша країна!

У 2009 році в Болівії парламент прийняв закон, за яким корінне населення країни має право на самоврядування, але чому, тут, в Європі, корінні народи, хто хоче жити в рамках своєї власної культури, свого власного етносу, називають нацистами і расистами? Чому? Чим ми відрізняємося від корінного народу Болівії або тибетців. Чому вони герої, а ми нацисти і расисти? Наші предки жили в цій країні 12 000 років і ми, як корінне населення, маємо право не приймати колонізацію нашої країни і залишаємо за собою право боротися проти колонізаторов.

Я знаю, що інформацію, яку я висловлюю, важко сприймати, тому що до цього постійно торочилося абсолютно протилежне. Важко йти проти течії, коли всі сто відсотків медійних компаній займаються мультикультурною пропагандою. 24/7/365! Але незабаром, більшість норвежців, європейців будуть розуміти, що те, що я кажу зараз, — правда.

І я ставлю питання, як це може бути недемократично, підняти збройну боротьбу проти тих, хто знищує мій власний народ, знищує століттями сформовану культуру, етнос, нищить традиції, всі ці професори, науковці, журналісти, політики, що проповідують мультикультуралізм. Чому засоби, за допомогою яких я намагаюся захистити власну ідентичність і власні цінності, визнані недемократичними?

Томас Хіланд Еріксен, професор Університету Осло – один з ідеологів мултикультуралізму якось сказав: «У нас в Норвегії більшість білих і ми їх розберемо з такою ретельністю, що вони ніколи не будуть знову більшістю». Що він по суті сказав? Наша головна задача в тому, щоб розібрати по кісточках норвезький етнос, ми деконструюємо його так ретельно і грунтовно, щоб він знову ніколи не став більшістю. Це як раз ті плани, які мультикультуралісти хочуть реалізувати і звичайно ж вони сподіваються, що не буде ніякого опору цьому процесу знищення норвезького етносу, але тут вони глибоко помиляються… Громадянська війна проти мультикультуралізму тільки починається. І за нашими містами вже течуть ріки крові. Варто нам згадати Париж і Мадрид, Лондон і Тулузу, Л’єж і Орхус…

Але найнеприємніше те, що європейські мультикультуралісти настільки зарозумілі, що взагалі не бажають вступати ні в який діалог з нами, з “войовничими націоналістами”, хоча це могло б запобігти багатьом зіткненням.

Хай буде вам відомо, що ми хотіли мирного вирішення питань, ми хотіли мирних переговорів, протягом усього часу від завершення Другої світової війни, але ліві, марксисти, не бажають розмовляти з нами, їм не потрібен діалог, вони воліють цензуру, глузування і переслідування інакомислячих, але тим самим вони породжують ще більшу радикалізацію з нашого боку.

Наш уряд, не зважаючи на те, що прекрасно бачить, що мультикультуралізм не працює, продовжують накачувати нашу країну імігрантами з Азії та Африки, відмовляються дотримуватися етнічного, національного протекціонізму.

Більш того, наш уряд діє так, ніби на сто відсотків упевнений, що не буде ніякої громадянської війни між націоналістами і інтернаціоналістами в Європі. Ми, “войовничі націоналісти” – перші краплі, які приніс вам вітер змін, за нами прийде справжній шторм. Громадянська війна не стане для вас несподіванкою. Поступово відбуватиметься поляризація в суспільстві та ескалація напруги, ви побачите, що все частіше і частіше будуть зіштовхуватися між собою праві патріоти і послідовники ісламу. Мультикультурні режими просто змушені будуть боротися проти нас. На превеликий жаль тоді ріки крові будуть текти містами Європи.

Мої брати і сестри, націоналісти, зрештою переможуть. І це призведе до падіння режимів у державах Європи. Як я можу бути впевненим, що це станеться? Причина в тому, що мультикультуралізм є самознищувальною ідеологією, як тільки корінні європейці стають меншістю у своїй власній країні, то влада автоматично слабшає, тому що не може більше економічно підтримувати проведену цією ж владою соціальну політику. І в кінцевому підсумку Європу поглине найбільша економічна криза, такої сили, що нинішня криза в Європі буде нагадувати вам пікнік на свіжому повітрі…

Ми хочемо щоб європейські ліберально-марксистські еліти перестали за наш рахунок проводити ту політику, яка руйнує Європу і нашу країну, нам не потрібні шенгенські правила або квоти на прийом біженців з країн Африки та Азії, ми не хочемо щоб наша країна використовувалася, як звалище сміття, з якою лібераломарксісти отримують свої надзвичайні прибутки. Ми хочемо залишатися норвежцями, нацією норвежців, християнської нацією, ми хочемо залишатися членами сім’ї Північних народів, членами великої європейської сім’ї і зараз ми знаходимося в ситуації, коли ми це втрачаємо, ми втрачаємо наші міста, нашу країну, ми втрачаємо те, що було нам дорогим протягом 12000 років нашої історії

Протягом 5 — 10 років, ми, норвежці, станемо меншістю в нашій власній столиці і в багатьох інших містах. Політичні еліти нашої країни настільки знахабніли і настільки поводяться зарозуміло, що очікують від нас, щоб ми з розпростертими руками вітали своє власне національне знищення. А тих, хто відмовляються приймати правила гри, нав’язані лівими, оголошено фашистами та екстремістами.

Але це остаточне божевілля. Ці політики мають проходити психіатричну експертизу, а не я. І це стосується не тільки політиків, провідників мультикультуралізму в Норвегії, але і всіх європейських політиків. Всіх тих, хто підтримує мультикультуралізм. Справжнім злом є затопити наші країни азіатськими і африканськими емігрантами, знищити християнство, і підмінити його ісламом, – це справжнє зло, а не боротьба проти нього.

Загальна декларація прав людини, міжнародне право, дозволяє етнічним корінним народам, яким загрожує систематичне знищення, деконструкція власної релігії, традицій і культури, захищатися навіть збройним шляхом. І ті норвежці, у кого є моральна відповідальність перед власним народом, хто має почуття боргу, не будуть сидіти і дивитися, як все, що їм дороге, піддається оскверненню та знищенню. Ми будемо боротися.

Ми будемо боротися проти мультикультуралізму і нашої правлячої партії в Норвегії, і проти всіх порочних політичних активістів, що є провідниками мультикультуралізму в Європі.

Напад, який я зробив 22/7 є лише превентивним ударом для захисту корінних народів Норвегії, для захисту нашої культури. І я не визнаю свою провину!

Мій вчинок був здійснений з необхідності від імені мого народу, моєї культури, моєї релігії, мого міста, моєї країни. Тому я вимагаю щоб мене виправдали за всіма пунктами звинувачення!

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар